Kledingreparatie Amsterdam

Kleding repareren? Kom langs in onze atelier op de Prinsengracht

BY MESH is hét toonaangevende atelier op het gebied van kledingreparaties en maatwerk. Wij beschikken over een eigen atelier waar uw aangeschafte kleding op maat vermaakt wordt. Heeft u een bepaald model in gedachte of kunt u geen kleding vinden die bij u past? Wij zijn in staat om uw eigen ontwerp te produceren!

Kleding aanpassen

Een te lange rok of broek?  Onze ateliermedewerker meet nauwkeurig uw kleding  en maakt het op maat. Ook helpen wij u met kledingherstel. Een losse naad? Knoop eraf? Geen gezicht natuurlijk wanneer het om je kleding betreft. In onze atelier worden dergelijke herstelwerkzaamheden vlot en vakkundig uitgevoerd. Wij kunnen uw kleding in de meest brede zin van het woord opnieuw omtoveren tot iets geweldigs. Bent u bijvoorbeeld de laatste tijd wat aangekomen? Veel mensen weten niet dat kleding behalve ingekort ook verlengd of uitgelegd kan worden. U hoeft uw oude kleding dus niet weg te gooien, maar kunt u het wel een tweede kans geven.

BY MESH Kledingreparatie biedt u gunstige prijzen, zodat het waard is om uw kleding te laten repareren. Heeft u vragen, opmerkingen , suggesties of wilt u de prijzen weten? Neem dan contact met ons op, en wij zullen U verder helpen.

Hieronder vind u een overzicht van het vermaken en herstellen van kledingstukken:

Bruids- Cocktail & Galajurken corrigeren
Scheur/Beschadiging/Slijtage
Innemen / Uitleggen
Korter/ Langer maken
Ritssluitingen
Knopen/ Knoopsgaten.

Neem contact met ons op voor verdere vragen.